info@allaccidents.gr
2107212175
6983077459

ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

Πλαστική Χειρουργική και Ιατρική Αμέλεια, Ελλάδα

Image
Image

Η πλαστική χειρουργική, η επανορθωτική χειρουργική, ή η αισθητική χειρουργική στοχεύουν να σας κάνουν να φαίνεστε και να αισθάνεστε καλύτερα. Ωστόσο, αυτό δεν καταλήγει να συμβαίνει πάντα. Υπάρχουν φορές όπου οι χειρουργοί, αναισθησιολόγοι, ή νοσηλευτές έχουν κάνει λάθη και εσείς ή ένα αγαπημένο πρόσωπο έχει μείνει με ουλές, παραμόρφωση, θρόμβους αίματος, λοιμώξεις, ή έχει επιέλθει ακόμη και ο θάνατος.

Οι πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις, η αισθητική χειρουργική, ή οι αναπλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις πραγματοποιούνται για διάφορους διαφορετικούς λόγους: για να διορθωθεί ένα congenital συγγενή ή ένα γενετικό ελάττωμα, για να ανακατασκευάσει ένα μέρος του σώματος μετά την αφαίρεση καρκίνου, ή για αισθητικούς λόγους. Μερικές από τις πιο διαδεδομένες εφαρμογές της επανορθωτικής πλαστικής χειρουργικής είναι οι ενέσεις Botox, η αποτρίχωση με λέιζερ, η λιποαναρρόφηση, η αύξηση του μαστού, η κοιλιοπλαστική ή tummy tuck, η βλεφαροπλαστική, η ρινοπλαστική, η ρυτιδεκτομή ή πιο γνωστή στα αγγλικα ως face lift, το λίφτινγκ στο μέτωπο, στο πηγούνι ή στον λαιμό, και η γυναικομαστία ή η εξάλειψη των υπερβολικών ιστών του μαστού στους άνδρες.

Πλαστική, Επανορθωτική Χειρουργική, Κίνδυνοι

Κάθε χειρουργική επέμβαση, ειδικά η πλαστική ή επανορθωτική χειρουργική, μπορεί να συνδέεται με ορισμένους κινδύνους. Είναι ευθύνη του χειρουργού να βεβαιωθεί ότι ο ασθενής έχει επίγνωση όλων των κινδύνων πριν από την εκτέλεση της χειρουργικής επέμβασης. Μερικοί τέτοιοι κινδύνοι είναι η αιμορραγία, η λοίμωξη, οι ουλές, οι συσπάσεις, οι θρόμβοι αίματος, η πνευμονία, η αρνητικές αντιδράσεις σε φάρμακα και ο σχηματισμός ουλώδους ιστού. Ανεξάρτητα από το πόσο μικροί ή μεγάλοι είναι οι κίνδυνοι αυτοί, είναι ευθύνη του χειρουργού να ενημερώσει τον ασθενή έτσι ώστε να μπορέσει να λάβει μια τεκμηριωμένη απόφαση πριν να συναινέσει σε οποιαδήποτε χειρουργική διαδικασία.

Εκτός από τους κινδύνους που αναφέρθηκαν παραπάνω, υπάρχουν άλλοι κίνδυνοι, ανάλογα με το είδος της πλαστικής χειρουργικής που πρόκειται να εκτελεστεί. Το παρακάτω είναι μια λίστα των πρόσθετων προβλημάτων που μπορούν να προκύψουν κατά τη διάρκεια της πλαστικής ή επανορθωτικής χειρουργικής:

• παραμόρφωση

• λανθασμένη φαρμακευτική αγωγή

• υπερβολική δόση λιδοκαΐνης

• ελλιπής αφαίρεση ιστού

• υπερβολική αφαίρεση ιστού

• παρατεταμένη νάρκωση

• παρατεταμένη χειρουργική επέμβαση

• αιμάτωμα

• βλάβη στα νεύρα

• ζημιές σε αρτηρίες ή φλέβες

• γερμένα βλέφαρά

• αδυναμία να κλείσουν τα μάτια

• αδυναμία στην κίνηση των φρυδιών ή στην εκφράση του προσώπου

• ασυμμετρία ώστε ή μία πλευρά του σώματος να μην ταιριάζει με την άλλη πλευρά

• φουσκάλες ή κάψιμο του δέρματος

• ανεπαρκής μετεγχειρητική διαχείριση

• θρόμβοι αίματος στους πνεύμονες ή πνευμονική εμβολή

• παραμόρφωση της θηλής στην ανάπλαση μαστού

• ανόμοιες θηλές

• το λάθος μέγεθος στα εμφυτεύματα στήθους
Λόγω της πείρας μας, εκτός των μόνιμων νομικών συνεργατών μας στην Αθήνα, δικηγόροι από όλη την χώρα και την Κύπρο συνεργάζονται μαζί μας σε περιπτώσεις ιατρικών σφαλμάτων.
Γιατί να συνεργαστείτε με την All Accidents:
Η φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε περισσότερα και έτσι να διεκδικήσετε περισσότερα.
Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας έχουν τεράστια εμπειρία στο χώρο της Ιατρικής Αμέλειας, έχοντας συμμετάσχει σε εκατοντάδες περιπτώσεις διεκδίκησης και αποκατάστασης στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Παρακολουθούμε συνεχώς τις αποφάσεις των δικαστηρίων σε περιπτώσεις Ιατρικής Αμέλειας στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχουμε μια από τις μεγαλύτερες βάσεις δεδομένων για το θέμα. Αυτή η μακρόχρονη εμπειρία, γνώση και επιτυχημένη συνεργασία έχει συνέπεια τον άρiστο συνδυασμό ιατρικής γνώσης και τεχνικής υποστήριξης που φέρνουν αποτέλεσμα στην περαιτέρω νομική διεκδίκηση. Περισσότερα για την φιλοσοφία και τους συνεργάτες μας στην σελίδα Η Εταιρεία.
Μέρος της συνεργασίας μαζί μας είναι η συνεχής συμβουλευτική / παρακολούθηση της ιατρικής εξέλιξης του παθόντα σε απευθείας επαφή με γιατρούς αποκατάστασης.
Σε περίπτωση που λόγω ατυχήματος δεν μπορείτε να μετακινηθείτε οι συνεργάτες της All Accidents μπορούν, μετά την αρχική τηλεφωνική μας επικοινωνία, να σας συναντήσουν στον χώρο που θα τους υποδείξετε, στο σπίτι η σε κάποιο νοσηλευτικό ίδρυμα σε οποιοδήποτε μερος της Αττικής. Αν βρίσκεστε εκτός Αττικής μπορεί η πρώτη μας επαφή να γίνει τηλεφωνικά.
Όποια και αν είναι η περίπτωση ατυχήματος με αποτέλεσμα τραυματισμό η ακόμη και θάνατο, καλέσετε σήμερα στο +30210 7212175 ή στο +306983077459 για μια επαγγελματική συμβουλή.

Λειτουργούμε με την αρχή του payNOfee® οπότε δεν έχετε οποιαδήποτε οικονομική δέσμευση για την αρχική μας γνωμοδότηση! Μπορεί δε να καταβληθεί με την τελική έκβαση της υπόθεσης!  Δείτε εδώ περισσότερα.

ΕΝΟΤΗΤΕΣ-ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΜΕΛΕΙΑ

Image
Image
Μην χάνετε χρόνο που μπορεί να είναι σημαντικός για τη διεκδίκησή σας!
Image
Image
Image
ALL ACCIDENTS
Κοκκινάκη 80, Κηφισιά Τ.Κ.145 61
τηλ: 210.7212175 κιν: 6983077459  info@allaccidents.gr

Search