info@allaccidents.gr
2107212175
6983077459

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Ιατρικη Αμελεια Ελλαδα: Αργοπορημενη Διαγνωση Καρκινου

Image
Image

Το ιατρικό λειτούργημα επιβάλει την ενδελεχή εξέταση του ασθενή και την λήψη όλων των μέτρων ώστε να διελευκανθούν υποψίες για οποιαδήποτε σοβαρή ασθένεια.Ο καρκίνος είναι η ασθένεια με τα περισσότερα θύματα στην Ελλάδα. Η εξέλιξη της έρευνας εχει επιτύχει την θεραπεία πολλών μορφών καρκίνου, αν διαγνωσθούν έγκαιρα.

Η χρονική στιγμή της διάγνωσης είναι πολύ σημαντική. Υπαρχουν περιπτώσεις που οι γιατροί δεν αναγνωρίζουν σωστά τα συμπτώματα, δεν προχωρούν στις απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις και ουσιαστικά δεν κάνουν σωστή διάγνωση, με την καθυστέρηση αυτή να οδηγεί σε αυξημένο κόστος θεραπείας, αυξημένη οδύνη, ανεπίστρεπτη βλάβη και σε μερικές περιπτώσεις ακόμα και στον θάνατο του ασθενή.

Έτσι στην περίπτωση του καρκίνου των Όρχεων, θεωρούν οτι αφορά μόλυνση και συνταγογραφούν αντιβίωση, καθυστερώντας την χειρουργική επέμβαση που σε συνδυασμό με ακτινοθεραπεία η χημειοθεραπεία θα τον θεράπευε.Το ίδιο συμβαίνει και με τον καρκίνο του Δέρματος. Οι Δερματολόγοι οφείλουν να ελέγχουν τις περιπτωσεις αυτές σχολαστικά.

Υπαρχουν περιπτώσεις καρκίνου του πνεύμονα η του προστάτη, όγκων στο κεφάλι, καρκίνου του στήθους ή του παχέος εντέρου που η διάγνωση γίνεται με καθυστέρηση. Οταν συμβεί αυτό, στην συντριπτική τους πληοψηφία, οι ασθενείς συνεχίζουν να υποφέρουν μέχρι να απευθυνθούν σε έναν άλλο γιατρό ο οποίος κάνει και την σωστή διάγνωση.Αν η σωστή διάγνωση είχε γίνει νωρίτερα, μπορεί να μην είχε εξαπλωθεί ή να έχει κάνει μεταστάσεις, ή να ήταν λιγότερο επιθετικός και πιο εύκολα αντιμετωπίσιμος.

Κανείς ασθενής και τα συγγενικά του πρόσωπα δεν θα έπρεπε να βρίσκεται σε μια τέτοια θέση. Οφείλουμε να διευκρινίσουμε οτι η ποιότητα των ιατρικών διαγνώσεων στην Ελλαδα είναι υψηλότατη και ότι όλες οι λάθος διαγνώσεις δεν σημαίνουν αυτόματα και ιατρική αμέλεια. Πρέπει να αποδειχθεί ότι ο γιατρός δεν κατέβαλε τη δεξιότητα ή επιμέλεια που αναμένεται από ένα συνετό άνθρωπο που έχει τα προς την άσκηση του ιατρικού επαγγέλματος προσόντα.

Την τελική κρίση θα κάνουν οι ειδικοί μας που θα εξετάσουν αμερόληπτα τις λεπτές αποχρώσεις και τις μικρές αλλά σημαντικές λεπτομέρειες που θα υποστηρίξουν την περίπτωση σας σε μια νομική διεκδίκηση. Για αυτό είναι πολύ σημαντικό να έχετε όσο πιο λεπτομερώς καταγράψει τα διαθέσιμα αποδεικτικά στοιχεία και εξίσου σημαντικό να έλθετε όσο το δυνατόν πιο σύντομα να εξετάσουμε την περίπτωση σας.
Λόγω της πείρας μας, εκτός των μόνιμων νομικών συνεργατών μας στην Αθήνα, δικηγόροι από όλη την χώρα και την Κύπρο συνεργάζονται μαζί μας σε περιπτώσεις ιατρικών σφαλμάτων.

Γιατί να συνεργαστείτε με την All Accidents:
Η φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε περισσότερα και έτσι να διεκδικήσετε περισσότερα.
Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας έχουν τεράστια εμπειρία στο χώρο της Ιατρικής Αμέλειας, έχοντας συμμετάσχει σε εκατοντάδες περιπτώσεις διεκδίκησης και αποκατάστασης στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Παρακολουθούμε συνεχώς τις αποφάσεις των δικαστηρίων σε περιπτώσεις Ιατρικής Αμέλειας στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχουμε μια από τις μεγαλύτερες βάσεις δεδομένων για το θέμα. Αυτή η μακρόχρονη εμπειρία, γνώση και επιτυχημένη συνεργασία έχει συνέπεια τον άρiστο συνδυασμό ιατρικής γνώσης και τεχνικής υποστήριξης που φέρνουν αποτέλεσμα στην περαιτέρω νομική διεκδίκηση. Περισσότερα για την φιλοσοφία και τους συνεργάτες μας στην σελίδα Η Εταιρεία.
Μέρος της συνεργασίας μαζί μας είναι η συνεχής συμβουλευτική / παρακολούθηση της ιατρικής εξέλιξης του παθόντα σε απευθείας επαφή με γιατρούς αποκατάστασης.
Σε περίπτωση που λόγω ατυχήματος δεν μπορείτε να μετακινηθείτε οι συνεργάτες της All Accidents μπορούν, μετά την αρχική τηλεφωνική μας επικοινωνία, να σας συναντήσουν στον χώρο που θα τους υποδείξετε, στο σπίτι η σε κάποιο νοσηλευτικό ίδρυμα σε οποιοδήποτε μερος της Αττικής. Αν βρίσκεστε εκτός Αττικής μπορεί η πρώτη μας επαφή να γίνει τηλεφωνικά.
Όποια και αν είναι η περίπτωση ατυχήματος με αποτέλεσμα τραυματισμό η ακόμη και θάνατο, καλέσετε σήμερα στο +30210 7212175 ή στο +306983077459 για μια επαγγελματική συμβουλή.

Λειτουργούμε με την αρχή του payNOfee® οπότε δεν έχετε οποιαδήποτε οικονομική δέσμευση για την αρχική μας γνωμοδότηση! Μπορεί δε να καταβληθεί με την τελική έκβαση της υπόθεσης!  Δείτε εδώ περισσότερα.

ΕΝΟΤΗΤΕΣ-ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΜΕΛΕΙΑ

Image
Image
Μην χάνετε χρόνο που μπορεί να είναι σημαντικός για τη διεκδίκησή σας!
Image
Image
Image
ALL ACCIDENTS
Κοκκινάκη 80, Κηφισιά Τ.Κ.145 61
τηλ: 210.7212175 κιν: 6983077459  info@allaccidents.gr

Search