info@allaccidents.gr
2107212175
6983077459

Eταιρεία

Τι μας κάνει διαφορετικούς.

Τα ατυχήματα μπορούν να έχουν συνέπειες που κυμαίνονται από μια απλή σωματική βλάβη, μέχρι και την απώλεια της ζωής. Η διερεύνηση των συνθηκών του ατυχήματος και κυρίως η αποτύπωση των συνεπειών του στην υγεία και την ζωή του παθόντα, μέσα σε ένα πλαίσιο διεκδίκησης δικαιοσύνης και αποζημίωσης, είναι έργο που απαιτεί άμεση, ταχύτατη αλλά και υψηλή επιστημονική και τεχνική κατάρτιση.

H All Accidents είναι η εταιρεία που δίνει πρόσβαση στην πιο Πλήρη και Εξειδικευμένη αντιμετώπιση ενός ατυχήματος γιατί έχει μια ικανή ομάδα πλαισιωμένη με καταξιωμένους πραγματογνώμονες και τεχνικούς συμβούλους σε όλα τα θέματα που αφορούν το ατύχημα, με κέντρο πάντα τον άνθρωπο!

H All Accidents αποτελεί μια καινοτόμο προσέγγιση διότι είναι η μόνη εταιρεία που συνδυάζει την συνολική, περιλαμβάνοντας την ιατρική, τεχνική και ερευνητική προσέγγιση του ατυχήματος, ώστε να είναι αποτελεσματική η διεκδίκηση των αξιώσεων του παθόντος.

Προσφέρει υπηρεσίες υποστήριξης του θύματος σε σχέση με την βέλτιστη αποκατάσταση της υγείας του:
i. συνεχή παρακολούθηση της ιατρικής εξέλιξης του παθόντα σε απευθείας επαφή με τους θεράποντες ιατρούς,
ii. άμεση αποστολή ιατροδικαστή για την εξέταση της κατάστασης του παθόντα.
Παρέχει υπηρεσίες έρευνας και αποτύπωσης των τεχνικών και πραγματικών συνθηκών του ατυχήματος από εξειδικευμένους τεχνικούς. Σε συνεργασία με όλους τους απαραίτητους εμπειρογνώμονες και συνεργάτες υποστηρίζει την πληρέστερη νομική διεκδίκηση με σκοπό την μέγιστη δυνατή ικανοποίηση και αποζημίωση του θύματος. Συνεργάζεται επίσης πολύ αποτελεσματικά με κορυφαία δικηγορικά γραφεία στην Ελλάδα, Κύπρο και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Η All Accidents προσφέρει άρτιες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες και αγωνίζεται πάντα για το συμφέρον στον παθόντα. Παρέχει  πλήρη υποστήριξη από το πρώτο βήμα της διεκδίκησης που είναι και καθοριστικό μια και από εκεί θα ξεκινήσει και στηριχθεί οποιαδήποτε διεκδίκηση. Ξεκινήστε την διερεύνηση της υπόθεσης σας μιλώντας μαζί μας!!!!


Παρέχουμε τις ανωτέρω υπηρεσίες μας για ατυχήματα κάθε φύσης (πχ. τροχαία, ιατρικό σφάλμα, από ελαττωματικά προϊόντα, από πλημμελείς υπηρεσίες, ή κατά την διάρκεια της εργασίας ). Ο χαρακτήρας της εταιρείας ενώ είναι πλήρως επιστημονικός και μαχητικός παραμένει φιλικός, προσιτός, πάντα με κέντρο τον άνθρωπο, τον παθόντα και τους οικείους του.

Ιδιαιτερότητες Διεκδίκησης

Η διεκδίκηση αποζημίωσης για ιατρικά λάθη είναι ένας χώρος που συνδυάζει με τον πιο απαιτητικό τρόπο τις δύσκολες επιστήμες της ιατρικής και της νομικής. Επειδή αφορά το πολυτιμότερο αγαθό, την Υγεία του παθόντα αλλά και την διακύβευση της φήμης του γιατρού και του νοσηλευτικού ιδρύματος, η διαχείριση των περιπτώσεων αποζημίωσης για ιατρικά λάθη απαιτεί το πιο υψηλό  επαγγελματικό επίπεδο. Για τους ίδιους λόγους και τα δικαστήρια χειρίζονται τις περιπτώσεις αυτές πολύ προσεκτικά.

Στην Ελλάδα υπάρχει τα τελευταία χρόνια μια διαρκώς αυξανόμενη διαχείριση περιπτώσεων ιατρικής αμέλειας. Αν και υπάρχει μια σημαντική υστέρηση της κοινωνίας μας με τις αντίστοιχες πρακτικές στις υπόλοιπες ανεπτυγμένες χώρες, οι ασθενείς γνωρίζουν όλο και περισσότερο τα δικαιώματα τους και απαιτούν το δίκιο τους. Ένα μεγάλο κομμάτι των Ελλήνων δεν γνωρίζουν καν ότι υπάρχει η δυνατότητα επιτυχούς διαχείρισης περιπτώσεων ιατρικής αμέλειας στην χώρα μας. Παράλληλα τα ελληνικά δικαστήρια εκδίδουν όλο και πιο πολλές αποφάσεις ιατρικών αμελειών ενώ αυξάνονται οι γιατροί και τα νοσηλευτικά ιδρύματα που καλύπτονται από ασφάλειες και έτσι η διαχείριση αυτή αποδεσμεύεται από τον συναισθηματικό παράγοντα.

Η All Accidents έχει την δυνατότητα να ερευνά υποθέσεις Ατυχημάτων στα Αγγλικά ή/και οποιαδήποτε άλλη γλώσσα απαιτηθεί.
Από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας μας ορίζεται ο αρμόδιος συνεργάτης, ανάλογα με τη φύση του ερευνητέου ζητήματος στον οποίο έχετε πρόσβαση κάθε στιγμή για υποστήριξη και επικοινωνία.

Image
Η φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε περισσότερα  και έτσι να έχετε πλήρη άποψη και αντίληψη επί των αιτιών του ατυχήματος ώστε να εξυπηρετήσετε καλύτερα τα συμφέροντά σας.
Διαθέτουμε και διαχειριζόμαστε πραγματογνώμονες και τεχνικούς συμβούλους που έχουν εμπειρία δεκαετιών σε όλο το φάσμα των ατυχημάτων, από ιατρική αμέλεια και τροχαία μέχρι εργατικά ατυχήματα και πτώσεις. Αυτή η μακρόχρονη εμπειρία, γνώση και επαφές έχουν σαν αποτέλεσμα τον άριστο συνδυασμό ιατρικής γνώσης και τεχνικής τεκμηρίωσης και είναι καθοριστική για την νομική διαχείρηση της υπόθεσης, στο δικαστήριο αλλά και εξωδικαστικά. Σημαντικό μέρος όμως της συνεργασίας μαζί μας είναι η συνεχής συμβουλευτική / παρακολούθηση της ιατρικής εξέλιξης του παθόντα σε απευθείας επαφή με γιατρούς αποκατάστασης. Αντιμετωπίζουμε το ατύχημα σφαιρικά!

Επιπλέον, οι συνεργάτες γιατροί μας έχουν επιλέξει ένα δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα και γνωρίζουν ποιοι εξωτερικοί ειδικοί μπορούν να παρέχουν εξειδικευμένη υποστήριξη σε ένα δικαστήριο. Σε περίπτωση που λόγω ατυχήματος δεν μπορείτε να μετακινηθείτε οι συνεργάτες της All Accidents μπορούν, μετά την αρχική τηλεφωνική μας επικοινωνία, να σας συναντήσουν άμεσα στον χώρο που θα τους υποδείξετε.

Λειτουργούμε με την αρχή του payNOfee®, οπότε δεν έχετε οποιαδήποτε οικονομική δέσμευση για την γνωμοδότηση μας! Σε περίπτωση συνεργασίας μας η αμοβή μας καταβάλεται με την τελική έκβαση της υπόθεσης σας! Δείτε εδώ περισσότερα.

Πως συνεργαζόμαστε με Δικηγόρους ατυχημάτων
Στην Ελλάδα η διεκδίκηση απαιτήσεων αποζημιώσεων πραγματοποιείται αποκλειστικά από νομικούς. Μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας, έχουμε στενή συνεργασία με κάποιους από τους καλύτερους.

Συνεργαζόμαστε όμως εξίσου αποτελεσματικά και με όποιον εσείς επιλέξετε.

Άλλωστε, συχνά δικηγόροι απευθύνονται σε εμάς για να γνωματεύσουμε και να υποστηρίξουμε υποθέσεις που έχουν αναλάβει.


Τηλέφωνα επικοινωνίας 2107212175, 6983077459, 24ώρες το 24ωρο.

Image
Image
Μην χάνετε χρόνο που μπορεί να είναι σημαντικός για τη διεκδίκησή σας!
Image
Image
Image
ALL ACCIDENTS
Κοκκινάκη 80, Κηφισιά Τ.Κ.145 61
τηλ: 210.7212175 κιν: 6983077459  info@allaccidents.gr

Search