info@allaccidents.gr
2107212175
6983077459

Μοτοσυκλέτα

Ατυχήματα με μοτοσυκλέτα στην Ελλάδα

Image

Ατυχήματα Μοτοσυκλετών

Οι μοτοσυκλέτες αποτελούν έναν ευχάριστο, οικονομικό και πρακτικό τρόπο μεταφοράς. Δυστυχώς όμως, τα ατυχήματα μοτοσυκλετών οδηγούν σε χιλιάδες παράλογους τραυματισμούς και θανάτους κάθε χρόνο. Ακόμα και οι πιο έμπειροι αναβάτες βρίσκονται εκτεθειμένοι πολλές φορές στην αμελή συμπεριφορά των άλλων οδηγών. Επίσης τα θύματα των ατυχημάτων μηχανών συχνά βιώνουν τις πιο σοβαρές μορφές τραυματισμών σε σύγκριση με άλλα τροχαία ατυχημάτα.

Δυστυχώς, οι οδηγοί και συνεπιβάτες μηχανής έχουν πέντε φορές πιο μεγάλη πιθανότητα να τραυματιστούν, και 26 φορές πιο πιθανό να πεθάνουν σε ένα ατύχημα σε σύγκριση με τους οδηγούς ή τους επιβάτες άλλων οχημάτων. Οι μοτοσυκλέτες είναι μικρότερες από τα άλλα μηχανοκίνητα οχήματα. Εξαιτίας αυτού, οι μοτοσυκλετιστές έχουν μικρότερη ορατή παρουσία και ειναι πιο πιθανό να μην γίνουν αντιληπτοί από τους άλλους οδηγούς.

Στα δύο τρίτα των ατυχημάτων μοτοσυκλετών που αφορούν άλλα οχήματα με κινητήρα, ο οδηγός του οχήματος παραβίασε κάποιο απο τα οδικά δικαιώματα του μοτοσυκλετιστή. Αν εσείς ή ένα αγαπημένο πρόσωπο έχει τραυματιστεί σε ένα ατύχημα με μοτοσυκλέτα και οφείλεται σε αμέλεια η υπαιτιότητα κάποιου άλλου, μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Οι πιο συχνές αιτίες ατυχημάτων μεταξύ μοτοσυκλετών και αυτοκινήτων περιλαμβάνουν:

• Αλκοόλ και Ναρκωτικά: κάθε χρόνο εκατοντάδες ατυχήματα προκαλούνται λογω οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ η ναρκωτικών.

• Ξαφνικές στάσεις: Όταν οι οδηγοί ακολουθούν πολύ κοντά και στο πίσω άκρο μοτοσυκλέτες, οι μοτοσυκλετιστές μπορεί να τραυματιστούν σοβαρά.

• Άνοιγμα πόρτας: Οι οδηγοί είναι υπεύθυνοι να ελέγξουν τον δρόμο πριν ανοίξουν τις πόρτες του αυτοκινήτου.

• Διασταυρώσεις : Οι διασταυρώσεις είναι επικίνδυνα μέρη για τους μοτοσυκλετιστές: 70 τοις εκατό των ατυχημάτων με μηχανές συμβαίνουν εκεί. Αν ο άλλος οδηγός έτρεχε, δεν πρόσεξε ένα κόκκινο φανάρι ή δεν παραχώρησε προτεραιότητα τότε έχει την ευθύνη.

• Αλλαγές λωρίδας κυκλοφορίας: Οι οδηγοί πρέπει να ελέγχουν για μηχανές κατά την αλλαγή λωρίδας.

Κάθε τροχαίο ατύχημα με μοτοσυκλέτα είναι μοναδικό, έτσι , κάποιος που έχει πείρα στο θέμα μπορεί να κάνει την διάφορα.

Γιατί να συνεργαστείτε με την All Accidents:

Η φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε περισσότερα και να διεκδικούμε περισσότερα.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας έχουν τεράστια εμπειρία στο χώρο της Ιατρικής Αμέλειας, έχοντας συμμετάσχει σε εκατοντάδες περιπτώσεις διεκδίκησης και αποκατάστασης στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Παρακολουθούμε συνεχώς τις αποφάσεις των δικαστηρίων σε περιπτώσεις Ιατρικής Αμέλειας στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχουμε μια από τις μεγαλύτερες βάσεις δεδομένων για το θέμα. Αυτή η μακρόχρονη εμπειρία, γνώση και επιτυχημένη συνεργασία έχει σαν αποτέλεσμα τον άριστο συνδυασμό ιατρικής γνώσης και νομικής προσέγγισης στο δικαστήριο. Περισσότερα για την φιλοσοφία και τους συνεργάτες μας στην σελίδα Η Εταιρεία.

Μέρος της συνεργασίας μαζί μας είναι η συνεχής συμβουλευτική / παρακολούθηση της ιατρικής εξέλιξης του παθόντα σε απευθείας επαφή με γιατρούς αποκατάστασης.

Σε περίπτωση που λόγω ατυχήματος δεν μπορείτε να μετακινηθείτε οι συνεργάτες της All Accidents μπορούν, μετά την αρχική τηλεφωνική μας επικοινωνία, να σας συναντήσουν στον χώρο που θα τους υποδείξετε, στο σπίτι η σε κάποιο νοσηλευτικό ίδρυμα σε οποιοδήποτε μέρος της Αττικής. Αν βρίσκεστε εκτός Αττικής μπορεί η πρώτη μας επαφή να γίνει τηλεφωνικά.

Όποια και αν είναι η περίπτωση ατυχήματος με αποτέλεσμα τραυματισμό η ακόμη και θάνατο, καλέσετε σήμερα στο +30210 7212175 ή στο +306983077459 για μια επαγγελματική συμβουλή.

Λειτουργούμε με την αρχή του payNOfee® οπότε δεν έχετε οποιαδήποτε οικονομική δέσμευση για την αρχική μας γνωμοδότηση!  Δείτε εδώ περισσότερα.

Ακούστε μας και σε καθε περίπτωση θα φύγετε πληρέστερα και σφαιρικότερα πληροφορημένοι.

Αναλύσεις και πληροφορίες ειδικά για ατυχήματα με μοτοσυκλέτες και μοτοποδήλατα, διεκδικήσεις και αποζημιώσεις, εκτός από τα γενικά για όλα τα τροχαία ατυχήματα, που μπορείτε να βρείτε στο αρχείο μας:

Ατύχημα με τραυματισμό μοτοσυκλετιστή

Τροχαίο με μοτοσυκλέτα και συνυπαιτιότητα

Αποζημίωση οδηγού μοτοσυκλέτας για κακή κατάσταση οδοστρώματος

Ελλειψη κράνους. Συνυπαιτιότητα;

Ελαστικά: Θραύση Κλατάρισμα Εκτροπή Οχήματος

Αποζημιώσεις από Επικουρικό Κεφάλαιο

Φορολόγηση Αποζημίωσης από Τροχαίο ατύχημα

Αποζημίωση μετά απο συμβιβασμό σε τροχαίο

ΕΝΟΤΗΤΕΣ-ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

Image
Image
Μην χάνετε χρόνο που μπορεί να είναι σημαντικός για τη διεκδίκησή σας!
Image
Image
Image
ALL ACCIDENTS
Κοκκινάκη 80, Κηφισιά Τ.Κ.145 61
τηλ: 210.7212175 κιν: 6983077459  info@allaccidents.gr

Search