info@allaccidents.gr
2107212175
6983077459

Τροχαία με φορτηγά και λεωφορεία στην Ελλάδα

Τροχαία με φορτηγά και λεωφορεία στην Ελλάδα

Image

Τα ατυχήματα με φορτηγά και λεωφορεία είναι διαφορετικά από τα συνηθισμένα τροχαια με αυτοκίνητα, μηχανές η ποδήλατα για μια σειρά από λόγους.

Ένα ευρύ φάσμα αποδεικτικων στοιχείων

Το ευρύ φάσμα των διαθέσιμων αποδεικτικών στοιχείων σε φορτηγά ή λεωφορεία ατύχημα είναι μια σημαντική διαφορά σε σύγκριση με τα αλλα τροχαία ατυχήματα.
Ενα τροχαιο με φορτηγό ή λεωφορείο περιλαμβάνει αρχεία καταγραφής της ταχύτητας και της κίνησης του οχήματος και του οδηγού, τα οποία δείχνουν την ποσότητα του χρόνου που δαπανάται στο δρόμο και τον χρόνο της ανάπαυσης που είχε ο οδηγός πριν ξαναπάρει το τιμόνι.
Το πρόγραμμα ενός οδηγού φορτηγού ή λεωφορείου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δείξει ότι η εργοδότρια εταιρεία είχε θέσει μη ρεαλιστικούς στόχους παραδόσεων, δρομολογίων ή άφιξης που ανάγκασε τον οδηγό να επιταχύνει υπερβολικά ή να οδηγεί ενώ ήταν κουρασμένος. Αυτά τα πρόσθετα στοιχεία και αποδείξεις παρέχουν μια πληθώρα πληροφοριών για να μελετηθούν και να κριθεί τι είναι χρήσιμο.

Πολλά διακυβεύονται

Η εταιρεία που εμπλέκεται σε μια υπόθεση τροχαίου με φορτηγό ή ατύχημα με λεωφορείο έχει συχνά περισσότερα που διακυβεύονται και όχι μόνο την περίπτωσή σας. Βλέπει την υπόθεσή σας ως την κορυφή του παγόβουνου και θα αγωνιστεί επιθετικά για να σας κρατήσει έξω από το δικαστήριο - και να αποτρέψει τη λήψη αποζημίωσης για τις απώλειές σας.

Ένας ειδικός έχει την εμπειρία να επιλέξει μέσα από τα βουνά των αποδεικτικών στοιχείων και να υποστηρίξει την υπόθεσή σας για συμβιβασμό ή δίκη. Βρίσκοντας το σωστό κομμάτι των πληροφοριών ή γνωρίζοντας τι πληροφορίες λείπουν μπορεί να κάνει την διαφορά για να κερδηθεί η να χαθεί μια υπόθεση ατύχηματος με φορτηγό ή λεωφορείο.

Θύμα τροχαίου με φορτηγό ή λεωφορείο: Ποιος είναι υπεύθυνος για τους τραυματισμούς σας;

Αν εμπλακείτε σε ατύχημα με ενα βαρύ όχημα, ο δικηγόρος σας θα χρειαστεί ενδελεχή στοιχεία για να προσδιοριστεί ο βαθμός της αμέλειας που οδήγησαν στο ατύχημα εκ μέρους του οδηγού φορτηγού ή λεωφορείου. Σε γενικές γραμμές, στον οδηγό του φορτηγού ή λεωφορείου θα ζητηθούν ευθύνες σε μια δίκη, καθώς αυτός ή αυτή ήταν αυτός που φέρεται ότι προκάλεσε το ατύχημα. Όμως, ο οδηγός μπορεί να μην είναι το μόνο μέρος σε υπαιτιότητά.

Ένα σημαντικό μέρος της έρευνας θα εξαρτηθεί από το αν ο οδηγός ήταν υπάλληλος μιας μεγάλης εταιρείας με φορτηγά, μεταφορικής, πρακτορείου ή τουριστικού γραφείου, αν οδηγούσε ιδιωτικό φορτηγό ή το δικό του λεωφορείο ή ακόμα και αν αυτός ή αυτή οδηγούσε για μια μεγάλη εταιρεία, αλλά ως ανεξάρτητος εξωτερικός συνεργάτης.

Επιπλέον, η έρευνα θα εξετάσει το ρόλο της εργοδότριας εταιρείας: ο ιδιοκτήτης προσέλαβε έναν εξειδικευμένο οδηγό με τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και διπλώματα; Διατηρούσε το όχημα σύμφωνα με τους κανονισμούς και τα πρότυπα ασφαλείας; Κάθε μία από αυτές τις αποκλίσεις θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά ως προς το ποιος τελικά θα είναι υπεύθυνος για τους τραυματισμούς σας - ο οδηγός, η μεταφορική ή το γραφείο ταξιδίων ή και οι δύο.

Επιπλέον, δεδομένου ότι τα ελαττωματικά εξαρτήματα φορτηγών και τα λεωφορείων είναι πηγές κινδύνων που προκαλούν ατυχήματα, ο κατασκευαστής του φορτηγού ή του λεωφορείου, ή ο κατασκευαστής των εξαρτημάτων για το φορτηγό ή λεωφορείο, όπως φρένα και ελαστικά, μπορεί επίσης να ευθύνεται για ένα τροχαίο με φορτηγό.

Ακόμη και ο ορισμός του τι είναι αποδεκτή πρακτική και προτύπο στον κλάδο των μεταφορών η του τουρισμού είναι ένα πολύ σύνθετο και απαιτητικό έργο και οι ειδικοί μας γνωρίζουν πού βρίσκονται τα όρια και πώς να υποστηρίξουν την απαίτηση σας.

Οι εμπειρογνώμονες αυτοί κατανοούν τη δυναμική κίνησης και συμπεριφοράς βαρέων οχημάτων και τη φυσική που απαιτείται για την ακριβή και αξιόπιστη αναπαράσταση των συγκρούσεων που αφορούν αυτά τα τεράστια οχήματα. Οι ειδικοί μας στα βαριά οχήματα έχουν δεκαετίες εμπειρίας στο σχεδιασμό, τον έλεγχο, και την κατασκευή ρυμουλκούμενων, επιβατικών λεωφορείων και τροχόσπιτων.

Αναπαράσταση με βαρέα φορτηγά και λεωφορεία

Οι εμπειρογνώμονες μας σε φορτηγά και λεωφορεία είναι πτυχιούχοι μηχανικοί που κατανοούν πώς κατασκευάζονται τα οχήματα αυτά, πώς τα χειρίζονται, και πώς συμπεριφέρονται πριν, κατά τη διάρκεια, και μετά από μια σύγκρουση.

Αναπαριστώντας μια σύγκρουση που εμπλέκονται βαρέα φορτηγά ή λεωφορεία μπορεί να είναι σημαντικά πιο περίπλοκη από ό, τι οι συμβατικές συγκρούσεις οχημάτων και μπορεί να απαιτούν εξέταση διαφόρων παραγόντων που δεν σχετίζονται σε αυτοκίνητο σε ατυχήματα αυτοκινήτων όπως:

• Μέγεθος: Τα φορτηγά είναι μεγαλύτερα και βαρύτερα από τα αυτοκίνητα, μέχρι 40 τόνους, σε σύγκριση με τους 1-2 τόνους. Δεδομένου ότι η διαφορά μάζας μεταξύ των συγκρουόμενων οχημάτων αυξάνεται, τα κανονικά μοντέλα υπολογισμών που χρησιμοποιούνται στην αναπαράσταση της σύγκρουσης καθίστανται λιγότερο αξιόπιστα.

• Διαμόρφωση: Υπάρχουν πολλές διαφορετικές διαμορφώσεις των βαρέων φορτηγών, από μια ενιαία μονάδα φορτηγού μέχρι ρυμουλκούμενο με 3 μέρη. Οι διαμορφώσεις των φορτηγών επηρεάζουν τους ελιγμούς του οχήματος και τα χαρακτηριστικά του πως σταματάει και ακινητοποιείται.

• Βλάβη: Οι ζημιές στο φορτηγό σε μια σύγκρουση φορτηγού και αυτοκινήτου είναι συνήθως ελάχιστες σε σύγκριση με το αυτοκίνητο. Αυτό μπορεί να απαιτεί πιο εξελιγμένες προσεγγίσεις για τον υπολογισμό των δυνάμεων της σύγκρουσης.

Μηχανική, αντοχή στις συγκρούσεις και λειτουργία.

Οι εμπειρογνώμονες βαρέων οχημάτων της All Accidents μπορούν να καθορίσουν αποτελεσματικά, εάν ένα σχεδιαστικό ή κατασκευαστικό ελαττώμα ήταν ένας παράγοντας που συνέβάλλε στην αιτία της σύγκρουσης ή τον τραυματισμό. Έχουμε, επίσης, εμπειρογνώμονες στους τομείς των επαγγελματικών προσόντων του οδηγού, των Εθνικών Κανονισμών ασφαλείας των μεταφορών, της διαχείρισης στόλου οχημάτων, της συντήρησης των οχημάτων, τις πηγες ανάφλεξης, τις μετατροπές η βελτιώσεις, της διολίσθησης και πολλών άλλων.

Οι ειδικοί μας έχουν πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο των βαρέων φορτηγών και λεωφορείων. Είτε πρόκειται για το σχεδιασμό, τον έλεγχο, τη λειτουργία, ή τα ίδια τα ατυχήματα, έχουμε τον εμπειρογνώμονα που θα χρειαστεί να διερευνήσει την υπόθεση σας.

Τεχνογνωσία πέρα από την αναπαράσταση της σύγκρουσης.

Ως εταιρεία που προσφέρει πλήρη υποστήριξη σε ατυχήματα φορτηγών και λεωφορείων διαθέτουμε ειδικούς σε όλους τους τομείς που επηρεάζουν τα περιστατικά όπως θέματα ορατότητας, φωτισμού, μετεωρολογίας, αυτοκινητοδρόμων, μηχανικής της κίνησης, τοξικολογίας, και ευθύνης λόγω αλκοόλ.

Γιατί να συνεργαστείτε με την All Accidents:

Η φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε περισσότερα και να διεκδικούμε περισσότερα.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας έχουν τεράστια εμπειρία στο χώρο της Ιατρικής Αμέλειας, έχοντας συμμετάσχει σε εκατοντάδες περιπτώσεις διεκδίκησης και αποκατάστασης στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Παρακολουθούμε συνεχώς τις αποφάσεις των δικαστηρίων σε περιπτώσεις Ιατρικής Αμέλειας στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχουμε μια από τις μεγαλύτερες βάσεις δεδομένων για το θέμα. Αυτή η μακρόχρονη εμπειρία, γνώση και επιτυχημένη συνεργασία έχει σαν αποτέλεσμα τον άριστο συνδυασμό ιατρικής γνώσης και νομικής προσέγγισης στο δικαστήριο. Περισσότερα για την φιλοσοφία και τους συνεργάτες μας στην σελίδα Η Εταιρεία.

Μέρος της συνεργασίας μαζί μας είναι η συνεχής συμβουλευτική / παρακολούθηση της ιατρικής εξέλιξης του παθόντα σε απευθείας επαφή με γιατρούς αποκατάστασης.

Σε περίπτωση που λόγω ατυχήματος δεν μπορείτε να μετακινηθείτε οι συνεργάτες της All Accidents μπορούν, μετά την αρχική τηλεφωνική μας επικοινωνία, να σας συναντήσουν στον χώρο που θα τους υποδείξετε, στο σπίτι η σε κάποιο νοσηλευτικό ίδρυμα σε οποιοδήποτε μέρος της Αττικής. Αν βρίσκεστε εκτός Αττικής μπορεί η πρώτη μας επαφή να γίνει τηλεφωνικά.

Όποια και αν είναι η περίπτωση ατυχήματος με αποτέλεσμα τραυματισμό η ακόμη και θάνατο, καλέσετε σήμερα στο +30210 7212175 ή στο +306983077459 για μια επαγγελματική συμβουλή.

Λειτουργούμε με την αρχή του payNOfee® οπότε δεν έχετε οποιαδήποτε οικονομική δέσμευση για την αρχική μας γνωμοδότηση!  Δείτε εδώ περισσότερα.

ΕΝΟΤΗΤΕΣ-ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

Image
Image
Μην χάνετε χρόνο που μπορεί να είναι σημαντικός για τη διεκδίκησή σας!
Image
Image
Image
ALL ACCIDENTS
Κοκκινάκη 80, Κηφισιά Τ.Κ.145 61
τηλ: 210.7212175 κιν: 6983077459  info@allaccidents.gr

Search