info@allaccidents.gr
2107212175
6983077459

Θανατηφορο Τροχαιο

Θανατηφορο Τροχαιο

Image

Η διαχείριση του θανατηφόρου τροχαίου είναι η πιο απαιτητική γιατί είναι και η πιο τραγική. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου θύματα είναι στενοί φίλοι ή συγγενείς οι οποίοι συμμετέχουν ως επιβάτες, που κάνουν τις περιπτώσεις ακόμα πιο τραγικές. Εκτός από το αίσθημα της αδικίας και του πόνου για τον χαμό του προσφιλούς προσώπου και τα πρακτικά οικονομικά θέματα που πρέπει επιτακτικά να αντιμετωπισθούν, το θανατηφόρο ατύχημα συνδέεται και με τις πιο πολύπλοκες διεργασίες διεκδίκησης, οι οποίες θα κριθούν από την ικανότητα των συνεργατών που θα επιλέξετε.
Θα πρέπει κάποια στιγμή να πάρετε την απόφαση να συνεργαστείτε με κάποιον ειδικό για να τα αντιμετωπίσετε.
Η All Accidents σας παραθέτει όλα τα στοιχεία σχετικά με την διαχείριση του τροχαίου ατυχήματος ώστε να έχετε την πιο πλήρη πληροφόρηση και να πάρετε την καλύτερη απόφαση σε ένα τόσο σημαντικό θέμα. Η διαφορά που μπορεί να κάνει μια εξαιρετική από μια μέτριου επιπέδου συνεργασία είναι τεράστια! Αν έχετε τις αμφιβολίες σας για τις ικανότητες της ομάδας που σας υποστηρίζει, κοιτάξετε και αλλού.

Ιδιαιτερότητες του θανάτου σε τροχαίο
Η ουσιώδης διάφορα από την απαίτηση λόγω τραυματισμού είναι το γεγονός ότι ενώ ένας τραυματίας μπορεί να δείξει στο δικαστήριο τις επιπτώσεις, ακόμη και να επανεξεταστεί μέχρι να γίνουν κατανοητές οι διαφορετικές προσεγγίσεις, η απώλεια λόγω του θανάτου κάνει την απαίτηση πιο θεωρητική.
Επίσης συχνά οι ασφαλιστικές προσπαθούν να αποδώσουν τον θάνατο ( που συχνά δεν είναι ακαριαίος αλλά συμβαίνει μετά από κάποιο χρόνο και επεμβάσεις και ίσως να συνδέεται με την γενικότερη κατάσταση της υγείας του θύματος) σε άλλα αίτια και όχι σε αυτές καθαυτές στις συνθήκες. Στόχος τους είναι να μειώσουν την αποζημίωση οπότε η ιατρική και τεχνική υποστήριξη είναι κρίσιμη.

Επίσης η τεχνική τεκμηρίωση των συνθηκών του ατυχήματος και της κατάστασης του οχήματος πρέπει να είναι πιο εμπεριστατωμένη: εκτίμηση της ταχύτητας, του επιπέδου του αλκοόλ στο αίμα, της κατάστασης του οδοστρώματος είναι μερικές από τις διαστάσεις που καλείται ένας ειδικός να παρέχει και να συνεργαστεί τέλεια με έναν ικανό δικηγόρο για να απαιτήσουν αυτό που δικαιούστε.

Δείτε αναλυτικά τί μπορείτε να διεκδικήσετε στην περίπτωση τροχαίου με υλικές και σωματικές βλάβες:

Α) Ζημίες του οχήματος (επισκευή, αποζημίωση για ολική καταστροφή ή για μείωση της εμπορικής αξίας), έξοδα μεταφοράς και φύλαξης του οχήματος, καταστραφέντα προσωπικά είδη του θανόντα, κάθε είδους δαπάνη για τα νοσήλια του θανόντα ( για πιθανή νοσηλεία μετά το τροχαίο και μέχρι την κατάληξή του) περιλαμβανομένης και της αποκλειστικής νοσοκόμας η όποιον έδρασε σαν αποκλειστική νοσοκόμα, βελτιωμένη διατροφή, κτλ.

Β) Έξοδα Κηδείας-Ταφής
Στα έξοδα Κηδείας περιλαμβάνεται κάθε δαπάνη που αναφέρεται στην πράξη της ταφής του προσώπου και στη σχετική τελετή. Έξοδα Κηδεία-Ταφής δικαιούνται να ζητήσουν οι κληρονόμοι από κοινού ή ο κληρονόμος που τα κατέβαλε.

Γ) Αποζημίωση για Στέρηση Διατροφής, Συνεισφοράς Υπηρεσιών. Αυτός που βαρύνεται με αποζημίωση για τη θανάτωση κάποιου άλλου, αναλαμβάνει και την αποζημίωση όλων εκείνων των προσώπων που θα μπορούσαν να απαιτήσουν διατροφή από το θύμα. Διατροφή δικαιούνται να ζητήσουν ο σύζυγος, οι γονείς, τα παιδιά, ο παππούς, η γιαγιά και τα αδέλφια. Ειδικά σε περιπτώσεις αλλοδαπών η αποζημίωση γίνεται πιο περίπλοκη, ειδικά αν η χώρα προέλευσης δεν είναι μέρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δ) Χρηματική Ικανοποίηση λόγω Ψυχικής Οδύνης. Η στέρηση ενός προσφιλούς προσώπου δημιουργεί μια βλάβη που είναι σημαντική και μόνιμη για το κοντινό περιβάλλον του θύματος. Αυτή την στέρηση καλείται να αποτιμήσει το δικαστήριο και αυτή ονομάζεται Ψυχική Οδύνη.
Δείτε και το σχετικό μας άρθρο σε αυτή την σημαντική έννοια που αποτελεί σημαντικότατο μέρος μιας αποζημίωσης στο θανατηφόρο ατύχημα.

Ε) Ιατροφαρμακευτικά ´Έξοδα
Σε περίπτωση νοσηλείας πριν τον θάνατο, ο υπαίτιος, συχνά η ασφαλιστική εταιρεία αναλαμβάνει όλα τα έξοδα νοσηλείας που δεν καλύπτονται πιθανώς από το ταμείο του θύματος, περιλαμβανομένης και της αποκλειστικής νοσοκόμας.

Τι ενδεικτικά ποσά έχουμε στο αρχείο μας.

Δείτε εδώ: Η φορολογική αντιμετώπιση της αποζημίωσης τροχαίου

Γιατί να συνεργαστείτε με την All Accidents:
Η φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε περισσότερα και έτσι να διεκδικήσετε περισσότερα. Καταρχήν οι συνεργάτες μας έχουν εμπειρία δεκαετιών στον χώρο των ατυχημάτων έχοντας συμμετέχει σε εκατοντάδες περιπτώσεις διεκδίκησης και αποκατάστασης. Αυτή η μακρόχρονη εμπειρία και γνώση έχει συνέπεια τον άρiστο συνδυασμό ιατρικής γνώσης και τεχνικής υποστήριξης που φέρνουν αποτέλεσμα στην περαιτέρω νομική διεκδίκηση Περισσότερα για την φιλοσοφία και τους συνεργάτες μας στην σελίδα Η Εταιρεία.

Μην συμφωνήσετε τίποτα, αν δεν μιλήσετε μαζί μας.
Οι ασφαλιστικές εταιρείες στην προσπάθεια τους να ελαχιστοποιήσουν την αποζημίωση που θα σας δώσουν χρησιμοποιούν διάφορους τρόπους όπως η προσέγγιση σας από πολύ "φιλικούς" ενδιάμεσους είτε αυτοί είναι δικηγόροι, κοινωνικοί λειτουργοί ή υπεύθυνοι απαιτήσεων. Τα συμφέροντα σας όμως είναι εκ διαμέτρου αντίθετα από τα δικά τους. Μην συμφωνήσετε σε κάτι αν δεν πάρετε μια συμβουλή από εμάς. Οι ειδικοί μας θα δουν πως μπορούν να σας υποστηρίξουν για την μέγιστη ικανοποίηση σας. Ακόμα και αν συμφωνήσετε υπάρχει τρόπος να διεκδικήσετε κάτι επιπλέον αν η ιατρική σας κατάσταση χειροτερέψει όμως θα είναι πολύ πιο δύσκολο.

Σε περίπτωση που λόγω ατυχήματος δεν μπορείτε να μετακινηθείτε οι συνεργάτες της All Accidents μπορούν, μετά την αρχική τηλεφωνική μας επικοινωνία, να σας συναντήσουν άμεσα στον χώρο που θα τους υποδείξετε. 
Όποια και αν είναι η περίπτωση ατυχήματος με αποτέλεσμα τραυματισμό η ακόμη και θάνατο που σας απασχολεί, μπορείτε να καλέσετε τώρα στο 210 7212175 η στο 6983 077459 για μια επαγγελματική συμβουλή.

Λειτουργούμε με την αρχή του payNOfee®, οπότε δεν έχετε οποιαδήποτε οικονομική δέσμευση για την αρχική μας γνωμοδότηση! Μπορεί δε να καταβληθεί με την τελική έκβαση της υπόθεσης!  Δείτε εδώ περισσότερα.

Ακούστε μας και σε κάθε περίπτωση θα φύγετε πληρέστερα, σφαιρικότερα πληροφορημένοι.

ΕΝΟΤΗΤΕΣ-ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

Image
Image
Μην χάνετε χρόνο που μπορεί να είναι σημαντικός για τη διεκδίκησή σας!
Image
Image
Image
ALL ACCIDENTS
Κοκκινάκη 80, Κηφισιά Τ.Κ.145 61
τηλ: 210.7212175 κιν: 6983077459  info@allaccidents.gr

Search