info@allaccidents.gr
2107212175
6983077459

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ & ΚΛΙΝΙΚΕΣ

Ιατρική Αμέλεια και νοσοκομεία ή κλινικές

Image
Image

Οι περισσότεροι που σκέφτονται τη λέξη "αμέλεια", την συνδέουν συνήθως με ένα γιατρό, νοσηλευτή, φαρμακοποιό ή με κάποιον άλλο φορέα παροχής υγειονομικής περίθαλψης που ήταν υπεύθυνος για ένα σφάλμα, για αμέλεια, τραυματισμό ή θάνατο. Ωστόσο, πολλές φορές το ίδιο το νοσηλευτικό ίδρυμα μπορεί επίσης να είναι υπόλογο για οποιαδήποτε αμέλεια ή για αμελείς πράξεις που πραγματοποιούνται από τους υπαλλήλους του.

Τα νοσοκομεία είναι υπόλογα για τις πράξεις των υπαλλήλων τους.

Το πιο πιθανό είναι ο γιατρός, ο βοηθός ιατρού, ο αναισθησιολόγος, ο ακτινολόγος, ο γιατρός της εντατικής, η νοσοκόμα η ο νοσοκόμος, ή κάποιος άλλος φορέας παροχής υγειονομικής περίθαλψης να είναι υπάλληλος του νοσοκομείου η της κλινικής. Αν ο υπάλληλος αυτός προκαλέσει τραυματισμό ή θάνατο σε εσάς ή σε ένα αγαπημένο σας προσώπο, ενώ είχε αναλάβει μια εργασία σχετική με τον ρόλο του, το νοσοκομείο μπορεί επίσης να ειναι συν-υπεύθυνο για αμέλεια. Αυτό αφορά τοσο τα ιδιωτικά οσο και τα δημόσια ιδρύματα. Μια αγωγή θα περιλάμβανε και το νοσοκομείο που πιθανώς έλαβε χώρα η αμέλεια.

Η Αμέλεια του Νοσηλευτικού Ιδρύματος έχει πολλές μορφές.

Ιατρική / νοσοκομειακή αμέλεια μπορεί να συμβεί όταν: υπάρχουν λάθη στη φαρμακευτική αγωγή ή στην αναισθησία, αποτυχάνεται να σταθεροποιηθεί ενας ασθενής σε κρίσιμη κατάσταση, το προσωπικό ειναι ελλιπώς η άσχημα εκπαιδευμένο, έγιναν χειρουργικά σφάλματα ή λανθασμένη διάγνωση, δεν πραγματοποίηθηκαν οι σωστές εξετάσεις, και δεν συμμετείχε ή συμβούλεψε ένας ειδικός. Άλλες μορφές αμέλειας που αφορούν τα νοσοκομεία περιλαμβάνουν: τραυματισμούς κατά την γέννηση, ανεπαρκή στελέχωση, ακατάλληλη χρήση του ιατρικού εξοπλισμού, κακή συντήρηση του ιατρικού εξοπλισμού, ανεπαρκείς διαδικασίες ή πρωτόκολλα, άπειρο ιατρικό ή νοσηλευτικό προσωπικό.
Λόγω της πείρας μας, εκτός των μόνιμων νομικών συνεργατών μας στην Αθήνα, δικηγόροι από όλη την χώρα και την Κύπρο συνεργάζονται μαζί μας σε περιπτώσεις ιατρικών σφαλμάτων.
Γιατί να συνεργαστείτε με την All Accidents:
Η φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε περισσότερα και έτσι να διεκδικήσετε περισσότερα.
Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας έχουν τεράστια εμπειρία στο χώρο της Ιατρικής Αμέλειας, έχοντας συμμετάσχει σε εκατοντάδες περιπτώσεις διεκδίκησης και αποκατάστασης στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Παρακολουθούμε συνεχώς τις αποφάσεις των δικαστηρίων σε περιπτώσεις Ιατρικής Αμέλειας στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχουμε μια από τις μεγαλύτερες βάσεις δεδομένων για το θέμα. Αυτή η μακρόχρονη εμπειρία, γνώση και επιτυχημένη συνεργασία έχει συνέπεια τον άρiστο συνδυασμό ιατρικής γνώσης και τεχνικής υποστήριξης που φέρνουν αποτέλεσμα στην περαιτέρω νομική διεκδίκηση. Περισσότερα για την φιλοσοφία και τους συνεργάτες μας στην σελίδα Η Εταιρεία.
Μέρος της συνεργασίας μαζί μας είναι η συνεχής συμβουλευτική / παρακολούθηση της ιατρικής εξέλιξης του παθόντα σε απευθείας επαφή με γιατρούς αποκατάστασης.
Σε περίπτωση που λόγω ατυχήματος δεν μπορείτε να μετακινηθείτε οι συνεργάτες της All Accidents μπορούν, μετά την αρχική τηλεφωνική μας επικοινωνία, να σας συναντήσουν στον χώρο που θα τους υποδείξετε, στο σπίτι η σε κάποιο νοσηλευτικό ίδρυμα σε οποιοδήποτε μερος της Αττικής. Αν βρίσκεστε εκτός Αττικής μπορεί η πρώτη μας επαφή να γίνει τηλεφωνικά.
Όποια και αν είναι η περίπτωση ατυχήματος με αποτέλεσμα τραυματισμό η ακόμη και θάνατο, καλέσετε σήμερα στο +30210 7212175 ή στο +306983077459 για μια επαγγελματική συμβουλή.

Λειτουργούμε με την αρχή του payNOfee® οπότε δεν έχετε οποιαδήποτε οικονομική δέσμευση για την αρχική μας γνωμοδότηση! Μπορεί δε να καταβληθεί με την τελική έκβαση της υπόθεσης!  Δείτε εδώ περισσότερα.

ΕΝΟΤΗΤΕΣ-ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΜΕΛΕΙΑ

Image
Image
Μην χάνετε χρόνο που μπορεί να είναι σημαντικός για τη διεκδίκησή σας!
Image
Image
Image
ALL ACCIDENTS
Κοκκινάκη 80, Κηφισιά Τ.Κ.145 61
τηλ: 210.7212175 κιν: 6983077459  info@allaccidents.gr

Search